Magyarországon az első!

Hazánkban egyedülálló innovációval lépett elő a FLAGA. Gázpalack-automatákat nyit országszerte. A berendezések elhelyezésére és az innovatív szolgáltatás népszerűsítésében több, a vevők által kedvelt és jól ismert áruházlánc biztosított lehetőséget. Az automaták az áruházak parkolójában, kerültek elhelyezésre, ahol a vásárlók egyszerűen és kényelmesen tudnak gázpalackot cserélni a nap 24 órájában egybekötve mindennapi bevásárlásaikkal.

 

 

A FLAGA az automatákat PALACKOMAT néven hozza forgalomba. Használata csupán néhány percet vesz igénybe, teljesen automatizált, kiszolgáló személyzetet nem igényel. A gyorsaságról az automata egyszerű kezelhetősége, és a bankkártyás fizetés gondoskodik.

Az első készülék kihelyezéséhez a Penny Market biztosított lehetőséget.

A vásárlóknak az automatákból a hagyományos, háztartási felhasználású 11,5 kg–os töltetű palackok mellett lehetősége van - a piacon mindeddig egyedülálló - propángáz töltetű Flaga Superlight palackot vásárolni, amely kényelmes, könnyen használható és környezetbarát. Félig áttetsző anyagának köszönhetően jól látható mennyi gáz van benne, s mivel súlya lényegesen könnyebb a többi palack súlyánál ezért a hölgyek is egyszerűen mozgathatják és ideális barbecue-záshoz.

A biztonságos, jó minőségű, PB gázt most már gyorsan és egyszerűen elérheti a vásárló a nap 24 órájában.

A Flaga neve összefonódott a biztonsággal a megbízhatósággal és az innovációval.

gazpalack automata

Az érdi Penny üzletnél helyezték üzembe Magyarország első PALACKOMAT automatáját, melynek segítségével a nap 24 órájában egyszerűen és kényelmesen van lehetőség gázpalackot cserélni.

About FLAGA

The FLAGA Group is one of the leading suppliers of LPG in Europe.

Already our client?

Ordering LPG online is easy- simply click the button below.

Order gas
 

Want to know more?

Fill out the contact form or give us a call.

Contact us