A PB-gáz előnyei

PB-gáz – biztonságos, tiszta, hatékony

 

Tiszta energia

A folyékony PB-gáz melléktermék nélkül ég, égése során nem keletkezik sem füst sem mérgező gáz. A PB-gáz nem veszélyezteti a talajvizet vagy a talajt, teljes mértékben biztonságos éppen ezért vízvédelmi területeken is használható.


Tér-hatékonyság

A PB-gáz tartályok akár a föld alá, vagy az udvar távoli pontjára is helyezhetőek, ezzel is helyet takarítva meg. A tartály az úttól 80 méterre tölthető. Önnek nincsen szüksége külön tartályra, vagy kazánházra a házon belül Tipp felújítóknak: a kiegészítő helységet használják ki kreatívan Tipp építkezőknek: spóroljon a költségeken a kiegészítő helyiséggel


PB-gáz – a tökéletes energia partner

Egy innovatív PB-gázzal működtetett fűtő-rendszer könnyen kombinálható fűtési szivattyúkkal, napelemekkel és ezáltal kihasználhatóak valamennyi energiaforrás előnyei. A pb-gáz, mint egy tiszta és azonnal használható energiaforrás másodperceken belül üzembe helyezhető ezáltal segítve a gazdaságos energiafelhasználást (különösen az átmeneti időszakokban) Ha bármelyik Ön által használt energiaforrás valamikor tönkremegy, a pb-gáz biztosítja a tökéletes háttér energiát.


Függetlenség

Váljon független energia felhasználóvá! Nincsen szükség földgázhálózathoz való csatlakozásra, ezáltal megtakaríthatja a magas bekötési és csatlakozási díjakat.


Hatékonyság

A PB-gáz a tökéletes megoldás, PB-gázzal lehet fűteni, főzni, grillezni, világítani, hűteni vagy éppen elektromosságot előállítani – mindezt anélkül, hogy gáz vagy elektronos hálózathoz csatlakoznánk. Továbbá a PB-gáz nagy előnye, hogy a magas fűtőérték következtében gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet, így a gázégők és kazánok esetében kifejezetten hatékony.

A PB-gáz

A PB-gáz összetétele hasonlít a földgázéra.

Már az ügyfelünk?

On-line gázrendeléshez kattintson a lenti gombra

PB-gáz rendelés
 

További információra van szüksége?

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy hívjon minket !

Kapcsolatfelvétel