background-image

Ügyfél Elégedettségi Felmérés

Tisztelt Ügyfelek,

 

Köszönjük, hogy az Flaga szolgáltatásait választották. Nagyra értékeljük a közös együttműködés lehetőségét. A legmagasabb színvonalú szolgáltatások és termékek folyamatos biztosítása és az elvárásaik maximális kielégítése érdekében kíváncsiak vagyunk a véleményükre! Hogyan látnak minket; hogyan értékelik a szolgáltatásainkat és a termékeinket; vannak-e olyan területek, ahol javíthatunk; és mit tehetünk annak érdekében, hogy mások figyelmébe ajánlják az Flaga szolgáltatásait?

 

Ezzel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy hamarosan megkeressük egy Ügyfél Elégedettségi Felmérés, azaz NPS elvégzése céljából. Ez egy olyan ügyfélvélemény felmérés, ahol arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy 1-10-es skálán meghatározva mennyire ajánlaná vállalatunkat ismerőseiknek. A felmérésen szerzett 9 és 10 pontok jelentik a kitűzött cél elérését, míg a 1-6 közötti eredmény nagyon alacsony elégedettségre utal.

 

Telefonon fogjuk keresni és arra kérjük, hogy vegyenek részt ezen a rövid ügyfélelégedettségi felmérésen. A felmérés nem tart tovább 2 percnél. A felmérés elvégéséhez olyan véletlenszerűen választott ügyfeleket fogunk hívni, akik a közelmúltban vásároltak nálunk.

 

A hívás során hívószámként az Flaga fog megjelenni a készülékén. A felmérés során csak 2 kérdést teszünk fel.

1. kérdés

Egy 1-10-es skálán meghatározva mennyire valószínű, hogy ajánlani fogja az Flaga-t barátjának vagy ismerősének?

 

Az értékeléshez egy 1-10-ig terjedő skálát kérünk használni, ahol a 1 az ajánlás nagyon alacsony, míg a 10 a nagy magas valószínűségét jelenti.

2. kérdés

Ebben a kérdésben már több részletre is kíváncsiak vagyunk, és a kérdés tartalma az értékeléstől függően némileg módosulni fog.

 

Azokról a területekről kérdezünk, amelyek a legnagyobb befolyással voltak az értékelésre, min tudunk javítani, és mely területeket értékelik a legjobban.

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: