background-image

Glamping - a kikapcsolódás új formája távol mindenkitől és mindentől

Napjainkban, amikor a világjárvány nagy mértékben befolyásolja napjainkat és pihenésünket, új és biztonságosabb pihenési formát keresünk távol a várostól. Az egyik ilyen új trend, amely az Egyesült Királyságból érkezett, a "Glamping". A kifejezés két angol szóból áll: glamorous (látványos/elragadó) és camping (sátorozás), ami luxus kempingezést jelent gyönyörű helyek közelében, szállodai szolgáltatásokkal. Ennek a megközelítésnek köszönhetően a befektetők olyan helyeken is belevághatnak a félszállodai üzletágba, ahol nincs áram vagy hozzáférés további közmű szolgáltatáshoz. A wifi hiánya szintén fontos lehet az ilyen létesítménynek. 

Ahhoz azonban, hogy bizonyos minimális feltételeket biztosítani tudjunk a vendégek számára, mint a melegvíz, vagy az étkezés, érdemes megfontolni a Flaga gázpalackok használatát. A teraszfűtők vagy a grillsütő használata csodálatos hangulatot teremt a vendégek számára és tavasztól az első hideg őszi napokig meghosszabbítja a szabadban való tartózkodást. Az egész országban jelen vagyunk és mindenhova kiszállítunk, ahol tiszta energiára van szükség. Élvezze a pihenést kényelmes körülmények mellett egy ízletes grillburgerrel (vega változatban is)!

background-image

A PB-gáz előnyei:

  • Kiváló minőségének és magas fűtőértékének köszönhetően gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet. 
  • Megnövekedik a gázégők és a teraszfűtők élettartama.
  • A folyamatos szállítást két PB-gázpalack töltőüzemünk biztosítja országos lefedettséggel.
  • A töltési folyamat során minden palackot ellenőrzünk, aminek köszönhető, hogy minden palack biztonságos és megfelelő mennyiségű gázt tartalmaz.

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: