background-image

FLAGA Gáz - az Ön gázszolgáltatója

A Flaga hazánk egyik vezető PB-gáz szolgáltatója, mely kiváló minőségű pébégáz termékeket kínál vásárlóinak. A saját tulajdonban lévő szállítási flottánknak köszönöhetően garantáljuk ügyfeleink 100%-os PB-gáz ellátását országszerte.

A termékeink között a tartályos és palackos gáz, továbbá az autógáz is megtalálható. Mindemellett vállaljuk pébégáz tartályok karbantartási és javítási munkálatait is.

Központi irodánk Budaörsön, töltőüzemeink Székesfehérváron és Lakiteleken találhatóak.

A FLAGA Magyarországon

A FLAGA Hungária Kft. a világszerte működő UGI Corporation leányvállalata. Az 1882-es alapítású UGI Corporation (United Gas Improvement) az Egyesült Államok első lakossági energiaszolgáltatója. Szolgáltatásai között a PB-gáz, a földgáz és az elektromos áram szolgáltatása a legjelentősebb. A UGI mintegy 13.000 dolgozót foglalkoztat, és 1929 óta jegyzik a New York-i tőzsdén. A FLAGA Hungária Kft. által forgalmazott termékek márkaneve a FLAGA Gáz.

Társaságunk stabil és meghatározó szereplője a magyar pébégáz piacnak. Az elmúlt 10 évben a felvásárlások és az azokból fakadó szinergiáknak köszönhetően intenzíven növelte piaci részesedését az egyébként nagyon terhelt és zsúfolt piacon, korrekt üzletpolitikájának, magas színvonalú szolgáltatásának köszönhetően. A FLAGA Hungária vezetősége és valamennyi munkatársa a fogyasztói szükségletek maximális kiszolgálásán fáradozik, felhasználva a UGI nemzetközi cégcsoport valamennyi szakértelmét, tapasztalatát a helyi igényeknek megfelelően.

Társaságunk működése stabil szakmai és gazdasági alapokon nyugszik, a 26 éves hazai tapasztalat, jól képzett szakembergárdánk és a helyes üzletpolitika évről-évre kiszámítható piaci szereplővé teszi társaságunkat. A folyamatos fejlődés garancia arra, hogy szerződésben vállalt kötelezettségeinknek maradéktalanul eleget tudunk tenni.

Referenciaként elmondhatjuk, hogy ügyfeleink között szerepelnek többek között benzinkút hálózatok, szupermarket láncok, aszfaltkeverők, konzervgyárak, ipari üzemek, mezőgazdasági vállalkozások (állattartó telepek, gabonaszárítók), energetikai szolgáltatók (távhő-szolgáltató, erőmű), autóipari gyártók, üdítőital-, ásványvíz-gyártók.

A FLAGA HUNGÁRIA KFT. elkötelezett biztonság és a minőség, valamint a vevők minél magasabb szintű kiszolgálása iránt. Ennek érdekében került bevezetésre az MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszer. Tanúsított minőségirányítási rendszerünk működtetése elősegíti termékeink és szolgáltatásaink egyenletes minőségét. Modern digitális mérleggel való töltéstechnológiai-, illetve a nagy érzékenységű gázszivárgást ellenőrző rendszerünk garantálja, hogy töltőüzemeinkből precízen töltött, jó állapotú és szivárgásmentes palackok kerüljenek ki a fogyasztóinkhoz. Számunkra fontos Partnereink és vevőink biztonsága és megelégedettsége. 

Kérdése van? Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot!Kapcsolatfelvételi űrlap
background-image

Bővebben rólunk!

FLAGA történelem

A FLAGA név a német FLASCHENGAS, vagyis palackos gáz szó rövidítése. A 60-as évek elején megnövekedett az igény a családi házak és az ipari létesítmények komfortos fűtése illetve ellátása iránt. Ebben a folyékonygáz fontos szerepet játszott. Erre az igényre válaszul jöttek létre az első FLAGA folyékonygáz tartályok és kerültek kifejlesztésre és engedélyeztetésre az első közúti tartályautók. Ettől kezdve a vállalat gyors fejlődésnek indult, minek során a FLAGA sok fejlesztés és szabadalmaztatás után Ausztria első számú folyékony gázzal foglalkozó vállalkozásává vált. A 90-es években a FLAGA céget alapított Szlovákiában és Csehországban is, ezzel beszállva ezekben az országokban az autógáz ágazatba is.

1999-ben a FLAGA a UGI Corporation leányvállalata lett. A UGI egy, az USA-ban vezető energetikai vállalat, mely a folyékonygáz, a földgáz, a villamos energia, az energia kereskedelem, valamint a telepítések területén van jelen. Az új tulajdonos által jelentős expanziós lépésekre került sor.

 

FLAGA folyékonygáz az új évezredben

2006: a Zentraleuropa LPG Holding (ZLH) alapításának éve, mely a Progas Deutschland céggel vegyesvállalatként Németországban piacvezető céggé vált a folyékonygáz területén. A FLAGA 2009-ben 100 %-ban átvette a vegyesvállalatot. Az új vállalat székhelye a FLAGA Bécs mellett fekvő leobendorfi székhelye lett, és önálló képviseletekkel rendelkezik Svájcban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában és Lengyelországban. A vegyesvállalat folytatásaként az osztrák Progas vállalatot is átvette 100 % -ban a FLAGA, és ECO Energietechnik GmbH néven vitte tovább. Ez a cég is a megújuló energia szektorban tevékenykedik. A FLAGA GROUP tevékenységi köre magába foglalja a propán- és butángáz palackos, valamint tartályos fűtési, motorikus és autógáz kereskedelmét, valamint szerviz és alkatrész kereskedelmi szolgáltatásokat is kínál a gáztelepítés területén.

A FLAGA Magyarországon

A Flaga hazánk egyik vezető PB-gáz szolgáltatója, mely kiváló minőségű pébégáz termékeket kínál vásárlóinak. A saját tulajdonban lévő szállítási flottánknak köszönöhetően garantáljuk ügyfeleink 100%-os PB-gáz ellátását országszerte.

A termékeink között a tartályos és palackos gáz, továbbá az autógáz is megtalálható. Mindemellett vállaljuk pébégáz tartályok karbantartási és javítási munkálatait is.

Központi irodánk Budaörsön, töltőüzemeink Székesfehérváron és Lakitelken találhatóak. 

 

Cégünk a Flaga csoport és a UGI International része, melyekről többet megtudhat az alábbi linkekre kattintva: http://www.ugiintl.com/

 A FLAGA minden időben és körülmény között arra törekszik, hogy a pébégázforgalmazás területén, a folyamatos fejlődése érdekében olyan elveket és értékeket határozzon meg, amelyek összhangban vannak a tevékenység szabályaival, normáival és etikai elkötelezettséget tükröznek. Munkavállalóink vállalják, hogy a mindenkor érvényes műszaki-biztonsági előírások alkalmazásának feltételeit megteremtik és azok betartását, betartatását megkövetelik. A hatályban lévő törvényeket és jogszabályokat betartják, az ezzel ellentétes magatartási formát visszautasítják. Munkavállalóink a pébégázforgalmazásban tiszta versenyszabályokat érvényesítenek, tisztességes magatartási és eljárási módot alakítanak ki és folytatnak.

A FLAGA törekszik a fogyasztók minél színvonalasabb kiszolgálására, a piac szélesítésére és fejlesztésére. Biztosítja, hogy termékei és szolgáltatásai, a kihelyezett eszközök minősége az előírásoknak, jogszabályoknak megfelel, illetve teljesíti a legszigorúbb biztonsági követelményeket. Fejlesztéseinket a vonatkozó műszaki és környezetvédelmi előírások változásainak megfelelően garantáljuk.

A FLAGA elkötelezett a minőségirányítási rendszer működtetése, a folyamatszemléletű és rendszerközpontú irányítás mellett. Ennek érdekében került bevezetésre az MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszer. Mindenkor törekszünk a vevői megelégedettségre, az ISO rendszer és a tevékenységeink folyamatos továbbfejlesztésére.

A FLAGA a természeti környezet állapotának fenntartása és védelme érdekében az érvényben lévő környezetvédelmi előírások betartását alapvető követelménynek tekinti. Arra törekszik, hogy a környezetszennyezés csökkentése érdekében a technikai, a helyi és gazdasági adottságoknak megfelelően a vonatkozó jogszabályi előírások szigorát meghaladó gyakorlatot folytasson.

Minőségirányítás

A FLAGA Hungária Kft. vezetésének alapvető célja a magyar pébégázpiac meghatározó szereplőjeként, hogy az általunk előállított és forgalmazott termékek, a kivitelezett létesítmények, illetve a vevők részére nyújtott szolgáltatások maradéktalanul kielégítsék a társadalom által a törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben előírt követelményeket és a vevői elvárásokat.

Kérdése van?

Kollégáink mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!:

A tartályos gáz felhasználása!Tovább a tartályos gázhozTovábbi palack típusok!Tovább a palackos gázhoz