background-image
background-image

Tudatos választás a gázfűtés mezőgazdasági gazdaságok számára

A tartályos gáz és a gázfűtés sokoldalú, fenntartható energetikai megoldás a mezőgazdaságban, amelynek alkalmazási lehetőségeit megéri kihasználni.

A PB-gáz tökéletes megoldás gabona szárítók energiaellátásához, ólak, istállók, melegházak, szociális épületek fűtésére. Alacsony károsanyag kibocsátása lehetővé teszi a biogazdálkodásokban való alkalmazását is.

 

KUKORICASZÁRÍTÁS HELYBEN – AVAGY HOGYAN NÖVELJÜNK PROFITOT?

E kérdésre a legkézenfekvőbb válasz az lenne, hogy költségcsökkentéssel. Teljesen normális, hogy a használt berendezések kopásával arányosan egyre nőnek a kapcsolódó költségek. További befolyásoló tényezők – akár tetszik, akár nem – a globális és helyi trendek, melyek legalábbis megszabják azokat a szárítási módszereket és technológiát, amelyet használhatunk, és ezek közül választva érhetünk csak el jobb helyzetet a piacon.

Felhasználási területek

A gázfűtés mezőgazdasági gazdaságok számára rendkívül sokoldalú és hatékony energiaforrásnak számít napjainkban. Gabonaszárítók energiaellátásához, ólak, istállók, melegházak, szociális épületek fűtésére egyaránt kiválóan alkalmas, miközben a károsanyag-kibocsátása alacsony, ezáltal remek alternatíva a biogazdálkodások számára is. Optimális forrása ez a hőenergiának, amely lehetővé teszi egy mezőgazdasági ipari szereplő számára, hogy komfortos körülményeket teremtsen a hideg hónapok során a termények, az állatok és a munkavállalók számára egyaránt. A tartályos gáz a mezőgazdaságban az energiaellátás javításában és a költségek csökkentésében ugyancsak komoly szerepet játszhat. Egy gáztartály mezőgazdasági gazdaságok számára többféle feladatban is alkalmazható. Ezek közül egy a gabonaszárítás, hiszen a tartályos gáz segítségével hatékonyan működtethetők a gabonaszárító berendezések, miközben a termény minősége is maximalizálható. Hogy a gáztartály mezőgazdasági gazdaságok számára ár tekintetében nem lenne megfelelő? Ez tévedés! A PB-gáz segítségével minimalizálhatók az energiafelhasználási költségek, így növelhető a mezőgazdasági szereplők nyeresége. Mindez ráadásul egy környezettudatos módszerrel, hiszen a tartályos gáz károsanyag-kibocsátása kifejezetten alacsony. Azok a gazdálkodók, akik környezetbarát és fenntartható módon művelik földjeiket, a tartályos gázban megtalálják a megfelelő energiaforrást. A PB-gáz az energiaellátásban garantált megbízhatóságával jelentősen hozzájárul a mezőgazdasági vállalkozások fejlődéséhez, illetve a gazdálkodók sikeréhez.

Állattenyésztés

Növénytermesztés

Gabonaszárítók

Gazdasági épületek

background-image

Kapcsolat

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
Irányítószám
E-mail cím
Full Close