background-image

KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS A TARTÁLYOS GÁZ?

A pandémia az egész világon bizonytalanná tette a vendéglátó ágazat működését. Az emberek továbbra is szívesen járnak kávézókba és éttermekbe, ahol helyben fogyasztanak, mégis új szokás terjedt el a világválság után: egyre többen rendelnek házhoz ételeket a legkülönbözőbb start up cégektől.

 

A magyarországi online étel-házhozszállító piac 2023 és 2027 közötti növekedését 12,57%-ra becsülik. 2027-re a piac értéke elérheti a 200 milliárd forintot (forrás: Statista.com). Ez a helyzet némi bizonytalanságot hozott magával, de lehetőségeket is ad az új üzleti modellek számára. Az egyik ilyen modell a főzés, mint szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy ha készételeket rendelünk, nem várjuk el, hogy egy jólcsengő nevű étteremben készüljenek – a lényeg, hogy friss és finom fogásokat kapjunk elfogadható áron. Még nehéz időkben sem jár különösebb gonddal, ha új kávézót vagy éttermet nyitunk, amennyiben megfelelő energiaforrást, helyszínt és üzleti modellt választunk, illetve a személyzetünk is rugalmas.

A KISEBB BEFEKTETÉSEK ELSŐ LÉPÉSEI

Ha a kezdetektől építünk fel egy vállalkozást, rengeteg dolgot kell tennünk mindjárt az első fázisban: felismerhető márkanevet és kiváló recepteket kell választanunk, emellett pedig a személyzetünknek is professzionálisnak kell lennie. Ha ételszállításra alapozó konyhát nyitunk, nem kell óriási pénzeket költenünk arra, hogy központi helyen béreljünk vagy vásároljunk egy akkora üzlethelyiséget, ahol a konyha és a vendégtér is elfér. Az elvitelre dolgozó konyha esetében erre nincs szükség. Ráadásul ilyenkor nagyszerű ötlet, ha gázpalackot vagy gáztartályt használunk olyan helyeken, ahová a gáz nincs bekötve. A többit biztosítják a jól működő appok, amelyek reklámozzák a vállalkozásunkat és új ügyfeleket nyernek meg, valamint a nagy tételben vásárolt alapanyagok, a vendégek kedvenc ételei, az évszakonként változó menük és az internetes keresők népszerűsége az ügyfelek körében.

A DOBOZOS DIÉTÁK, A CATERING VAGY A KÉZMŰVES PÉKSÉGEK

A dobozos diéták, a catering vagy a kézműves pékségek, egyre népszerűbbek a vásárlók körében. Elég, ha kiválasztjuk, hogy melyik üzletág a legmegfelelőbb számunkra. Az emberek egyre egészségesebben kívánnak élni, de nem akarnak sok időt tölteni a tűzhely mellett állva. Az Ön vállalkozása teljesíti elvárásaikat, a FLAGA pedig bárhol és bármikor tiszta energiával működteti majd a konyháját. Vágjon bele – süssön egy kis pizzát, és főzze meg országa legkedveltebb ételeit a környék lakóinak.

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: