background-image

Ügyfél Elégedettségi Felmérés

Tisztelt Ügyfelek,

 

Köszönjük, hogy a Flaga Gáz szolgáltatását választotta! Nagyra értékeljük, hogy Önnel dolgozhatunk. Annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani, és megfeleljünk az Ön elvárásainak, szeretnénk tudni mit gondol rólunk! Véleménye fontos számunkra, ezért érdekel bennünket, hogyan értékeli szolgáltatásainkat és termékeinket, milyen területeken érzi úgy, hogy javíthatnánk, és mit tehetünk annak érdekében, hogy Ön másoknak is ajánlja a FLAGA Gázt.

 

Azért, hogy értékes információkat kapjunk a cégünkkel kapcsolatos elégedettségéről, telefonon fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot. Ez egy úgynevezett automata NPS felmérés, amely azt vizsgálja, hogy az ügyfelek mennyire ajánlanák cégünket ismerőseiknek. A kérdéseink megválaszolása csupán két percet vesznek igénybe, ezért nagyon örülnénk, ha válaszaival segítené munkánkat. Az ügyfelek kiválasztása mindig véletlenszerű, és a rendszer abból a listából generálja, akik nemrégiben vásároltak termékeinkből.

 

A felmérés egy 1-tól 10-ig terjedő skálát használ, ahol a 1 azt jelenti, hogy nagyon nem valószínű, hogy ajánlana minket, a 10 pedig azt, hogy nagyon valószínű, hogy ajánlana minket.

 

A válaszok elemzésekor úgy véljük, hogy a 1-6-os skálán elért pontszámok az együttműködésünkkel való nagyon alacsony elégedettséget tükrözik, míg a 9-es és 10-es pontszám az, amire törekszünk. Kérjük, ne feledje, hogy visszajelzései kulcsfontosságúak számunkra, és segítenek abban, hogy Önt és más ügyfeleket is jobban és gyorsabban kiszolgálhassuk, ezért várjuk együttműködését a felmérésben

Miért Önt választottuk ki?

A felmérésben való részvétel véletlenszerű, az elmúlt hónapban történt kiszállítások alapján történik. Egy partnert évente legfeljebb kétszer kérdezünk meg.

Mit kell tennie?

A felmérés kevesebb, mint két percig tart. A robot bemutatkozik, majd feltesz egy kérdést az Ön általános elégedettségi szintjéről, majd a válaszától függően további kérdést tesz fel, ahol lehetősége lesz a válasz indoklására. Minden választ pontok formájában rögzít, amelyeket a telefon billentyűzetével választhat ki. Kérjük, ossza meg véleményét, legyen hatással szolgáltatásunk minőségére! Ami Önnek fontos, az nekünk is! Azt szeretnénk, ha a FLAGA Gáz által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatai a lehető legjobbak lennének. Kérjük, jelezze, ha pozitívan értékeli szolgáltatásainkat és azt is ossza meg, ha van olyan, amin javíthatunk!

 

Köszönjük együttműködését!

Ön a mi ügyfelünk?

Értékeljen minket

Ár

A kínált gázár összhangban van a termék minőségével, azaz a palack állapotával, a gáz mennyiségével, a gáz minőségével stb.

Szállítás

A szállítás időben történt, tájékoztattak a késésekről, a szállított mennyiség megfelelt a megrendelésnek/szükségletnek, a sofőr hozzáértő és udvarias volt.

Gázminőség

A gáz egyenletesen égett, nem volt szennyeződés, a mennyiség a megadottnak megfelelő volt.

Ügyfélszolgálat

A kapcsolattartó udvarias és hozzáértő volt, segített az ügyintézésben.

Műszaki szolgálat

A műszaki szolgálat azonnal reagált a kérésekre, a mérőberendezés megfelelően működik,

Termékbiztonság

Az átvett gázt tanúsítják, a palackokat és tartályokat rendszeresen ellenőrzik, a szállítást az előírásoknak megfelelően végzik.

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: