background-image

12. szankciócsomag (PB-gáz)

Tisztelt Olvasónk!

Az Ukrajna elleni folyamatos agresszió miatt az Oroszországgal szembeni 12. szankciócsomagról az EU tagállamai megállapodtak, az Európai Bizottság jóváhagyta, és a csomag 2023. december 20-tól hatályba lépett. A csomag kiterjed az orosz eredetű PB-gázra is, és az esetleges új importmegállapodásokra vonatkozó behozatali tilalom 2023.12. 20-tól hatályos.

 

A közelmúltban a médiában információk jelentek meg az orosz eredetű PB-gázra vonatkozó szankciókkal kapcsolatban. Szeretnénk tisztázni, hogy a FLAGA Hungária Kft., mint az amerikai UGI vállalat része, teljes mértékben köteles betartani az összes szankciós előírást, beleértve az Egyesült Államokban és az Európai Unióban hatályban lévő szankciókat is. Ez magában foglalja az Európai Bizottság által, az Oroszország elleni 12. szankciócsomaghoz javasolt rendelkezéseket is. A 271112 (propán), a 271113 (bután) és a 271119 (máshová nem sorolt, egyéb cseppfolyósított szénhidrogének) KN-kód alá tartozó PB-gázt felvették az új csomagban szereplő termékek listájára. Ebben a helyzetben is változatlanul elsődleges célunk az összes ügyfelünk ellátásának biztonsága és stabilitása. Mivel 17 európai országban és az Egyesült Államokban vagyunk jelen, rendelkezünk a szükséges infrastruktúrával ahhoz, hogy az Egyesült Államokból és más irányokból tengeren, a nyugat-európai országokból pedig vasúton és teherautóval biztosítsuk ügyfeleink folyamatos PB-gáz ellátását. Oroszország és Ukrajna konfliktusának kezdete óta ezen az útvonalon történik a szállítás a FLAGA részére MAGYARORSZÁGON, és arra számítunk, hogy a szóban forgó szankciók bevezetése után is teljes mértékben kielégítjük ügyfeleink igényeit.

 

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 23 535 535-ös telefonszámon, vagy írásban az alábbi e-mail címen: info@flaga.hu

MILYEN UTAT TESZ MEG A TARTÁLYOS PB-GÁZ, MIRE ELJUT ÖNHÖZ? | TARTÁLYOS GÁZ | INFOGRAFIKA

Button

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: