background-image

A COVID-19 vírussal kapcsolatos tájékoztatás

Felelősségteljes vállalatként folyamatosan figyelemmel kísérjük és értékeljük a COVID-19 vírus terjedését. Szeretnénk egyértelművé tenni, hogy számunkra dolgozóink egészsége és fizikai jóléte elsődleges fontosságú, ugyanakkor igyekszünk biztosítani ügyfeleink számára a normál üzletmenetet. Kérjük minden érintett megértését amiatt, hogy a nem kulcsfontosságú szolgáltatásokat és karbantartási műveleteket a válság idején lecsökkentjük, illetve lehetőség szerint elhalasztjuk. Ellátásunk viszont zavartalan, a gázkiszállítások nincsenek korlátozva. Az Önök és dolgozóink egészsége érdekében jelezzük: dolgozóink kötelesek megfelelő (2 méter) távolságot tartani ügyfeleinktől, partnereinktől, illetve fertőtlenítőt és védőfelszerelést használni. Kérjük, hogy tartsák ezt tiszteletben.
Együttműködésüket köszönjük!


Kérdés esetén forduljon most is elérhető Ügyfélszolgálatunkhoz a szokott módon: telefonon, emailben vagy a honlapunkon található űrlap kitöltésével.

 

A COVID-19 terjedése ellenére továbbra is fenntartjuk szolgáltatásainkat ügyfeleink részére, szem előtt tartva kollégáink, ügyfeleink és az általunk kiszolgált közösségek egészségét és biztonságát. Ha ideiglenesen be kellett zárnia vállalkozását vagy fogyasztási szokásai megváltoztak a jelenlegi helyzet miatt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal emailben, telefonon vagy a honlapon található űrlap segítségével. A kiszállításokat úgy szervezzük meg, hogy illeszkedjenek a változó igényekhez. Ahol meg tudtuk oldani, ott dolgozóink távolról végzik munkájukat, ugyanakkor mindenki elérhető maradt központi telefonszámunkon (0623535535) és központi email címünkön: flaga@flaga.hu. A kiszállítást végző sofőrjeink és műszaki kollégáink továbbra is végzik munkájukat, betartva a kormány “társadalmi távolságtartásra” vonatkozó előírásait. Kérjük, segítsk kollégáink munkáját és a vírus elleni küzdelmünket!

 

 

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: