background-image

Customer Day 2021

Március 15. - mint minden évben - a Fogyasztók Világnapja. Lengyelországban ezt az ünnepet hivatalosan 2000-ben ünnepelték először. A hagyomány azonban 1983-ban kezdődött az Egyesült Államokban. Az amerikaiak azzal az ötlettel álltak elő, hogy John F. Kennedy elnöknek a fogyasztói jogok védelméről szóló törvényjavaslatról szóló, a Kongresszusban tartott beszédének 21. évfordulóján rendezzék meg a Fogyasztók Világnapját. Az említett beszéd során az amerikai elnök kijelentette: „A fogyasztók értelemszerűen mindannyian mi vagyunk. Ez a legnagyobb gazdasági csoport, amely szinte minden állami és magán gazdasági döntést befolyásol, és amelyre ezek a döntések hatnak. Ennek ellenére ez az egyetlen fontos csoport (...), amelynek véleményét ritkán veszik figyelembe." Kennedy volt az első személy a világ vezetőinek csoportjából, aki felhívta a figyelmet a fogyasztói jogok tiszteletben tartásának problémájára. Az amerikai elnök négy alapvető fogyasztói jogot különböztetett meg: az információhoz való jogot, a választáshoz való jogot, a biztonsághoz való jogot és a képviselethez való jogot.

 

Idén pontosan 20 év telt el azóta, hogy a Lengyel Versenyjogi és Fogyasztóvédelmi Hivatal fogyasztói kérdésekkel foglalkozik. Korábban ez a testület Monopóliumellenes Hivatal néven működött.

 

A Fogyasztói Jogok Világnapja mindannyiunk napja, mert mindannyian fogyasztók vagyunk. Más, nem szakmai helyzetekben a vállalkozók is fogyasztók, mint mindenki más - üzletben, repülőgépen, sportmeccsen, lakásvásárláskor, biztosítás kötésekor, kölcsön felvételekor, villanyszámla fizetésekor ... AmeriGas, mint vállalat szintén tiszteletben tartjuk Fogyasztóink jogait, részletesebb információk a weboldalunkon találhatók:

A Net Promoter Score (NPS) meghatározása

Kerülj közelebb az ügyfélhez | "Get closer to client"

Milyen a Fogyasztónk?

today challenge

Quiz

REKLAMÁCIÓ

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: