background-image

A PB-GÁZ ELŐNYEI

PB-gáz – biztonságos, tiszta, hatékony

Tiszta energia

 

A folyékony PB-gáz melléktermék nélkül ég, égése során nem keletkezik sem füst sem mérgező gáz. A PB-gáz nem veszélyezteti a talajvizet vagy a talajt, teljes mértékben biztonságos éppen ezért vízvédelmi területeken is használható.

 

Tér-hatékonyság

 

A PB-gáz tartályok akár a föld alá, vagy az udvar távoli pontjára is helyezhetőek, ezzel is helyet takarítva meg. A tartály az úttól 40 méterre tölthető. Önnek nincsen szüksége külön tartályra, vagy kazánházra a házon belül Tipp felújítóknak: a kiegészítő helységet használják ki kreatívan Tipp építkezőknek: spóroljon a költségeken a kiegészítő helyiséggel PB-gáz – a tökéletes energia partner Egy innovatív PB-gázzal működtetett fűtő-rendszer könnyen kombinálható fűtési szivattyúkkal, napelemekkel és ezáltal kihasználhatóak valamennyi energiaforrás előnyei. A pb-gáz, mint egy tiszta és azonnal használható energiaforrás másodperceken belül üzembe helyezhető ezáltal segítve a gazdaságos energiafelhasználást (különösen az átmeneti időszakokban) Ha bármelyik Ön által használt energiaforrás valamikor tönkremegy, a pb-gáz biztosítja a tökéletes háttér energiát.

 

Függetlenség

 

Váljon független energia felhasználóvá! Nincsen szükség földgázhálózathoz való csatlakozásra, ezáltal megtakaríthatja a magas bekötési és csatlakozási díjakat.

 

Hatékonyság

 

A PB-gáz a tökéletes megoldás, PB-gázzal lehet fűteni, főzni, grillezni, világítani, hűteni vagy éppen elektromosságot előállítani – mindezt anélkül, hogy gáz vagy elektronos hálózathoz csatlakoznánk. Továbbá a PB-gáz nagy előnye, hogy a magas fűtőérték következtében gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet, így a gázégők és kazánok esetében kifejezetten hatékony.

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: