background-image

Gázfűtés húsfeldolgozók és húsüzemek számára

Az egészséges élelmiszerek iránti érdeklődés egyre nagyobb, egyre szélesebb körben tapasztalható, akár belföldön, akár külföldön. Nincs ez másként az egészséges hentesáruk esetében sem. Az emberek kedvelik és keresik a biogazdálkodásokból származó termékeket, értékelik a kis műhelyek tudását és munkáját. A kis húsfeldolgozó üzemek, hentes üzletek nagyobb jövedelmet hoznak, de ahhoz, hogy az ügyfelek minőségi termékeket kapjanak, és újra meg újra megtiszteljék bizalmukkal a vállalkozót, nemcsak arról kell gondoskodni, hogy a takarmány friss és egészséges legyen, hanem arról is, hogy a feldolgozás is minőségi legyen. Ezért a húsfeldolgozó üzemekben, melyekben biohúst és hústermékeket dolgoznak fel, olyan energiaforrás használata szükséges, amely mellett biztosítható a tiszta termékelőállítás. Nem mellesleg a termékkészítés során elhasznált energia melléktermékei és ezek mennyisége is hatással van arra, hogy a termékünk milyen környezeti nyomot hagy. Milyen energiaforrást válasszunk tehát? A pébégáz tökéletes megoldás, és ráadásul ott is alkalmazható, ahol a gázhálózat nincs kiépítve.

Tiszta energia

A pébégáz alacsony károsanyag kibocsátású energiaforrás, az összetétele miatt nagyon tiszta környezetbarát energiahordozó, nemcsak az égéstermékek tekintetében, hanem a szállítási és tárolási folyamatra nézve is. Ezért is jelent ez biztonságos megoldást a kis, környezetbarát termékeket készítő húsfeldolgozó üzemek számára. Ha fontos, hogy egészséges, minőségi termékeket adjanak ügyfeleik kezébe, akkor valószínűleg az is fontos szempont, hogy a feldolgozás során mekkora környezeti lábnyomot hagynak. Ezenkívül ha ezt a megoldást választják akkor a gázt vízmelegítéshez, szociális helyiségek fűtéséhez is használhatják, és mindenekelőtt a feldolgozás és fűtés során nem keletkezik káros füst sem. A fehér- és vörös húsfeldolgozásának tiszta környezetben kell történnie – a cseppfolyósított, tartályos gáz éppen ennek a követelmények felel meg. A tartály akár a telken, akár a föld alatt, vagy külön helyiségben is elhelyezhető, használata függetlenné tesz minket a gázhálózattól, gázszolgáltatótól.

 

A cseppfolyósított gáz magas minőségű termék, magas fűtőértékkel rendelkezik. Mi több, a FLAGA Gáz szervizt és 24 órán át működő segélyvonalat is biztosít. A szállítás folyamatos, határidőre történik, előre egyeztetett időpontban. Az energiaforrás magas minősége miatt a berendezések élettartama is nő – az égők kevésbé kopnak. Összességében tehát egy minőségi és környezetbarát megoldást is jelent egyszerre.

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: