background-image

Régi építésű házat vásárol? Modernizálja a fűtési rendszert tartályos pébégázzal!

Arról álmodik, hogy szert tesz egy régi építésű, hangulatos házra egy tó mellett, esetleg a hegyekben? A legjobb lenne mielőbb beköltözni és élvezni a tájat, de a fűtési rendszer már adott. Ha például fatüzelésű kályha van csak, és a közelben nincsen vezetékes gázellátás, akkor felmerül a kérdés: mivel tudja könnyedén felfűteni az egész házat? A megoldás: fűtés pébégázzal.

Miért okos ötlet pébégáz tartályt bérelni?

Felmerül a kérdés, hogy miért ésszerűbb tartályt bérelni, mint vásárolni. A Flagától való bérlés esetén teljeskörű szervizszolgáltatás jár a lízinghez. Nem csupán egy pébégáz tartályt biztosítunk, de szükség esetén kicseréljük a biztonsági szelepeket is. A csomag ezenkívül a meghibásodás esetén történő javítást is tartalmazza, melyek szakképzett technikusaink végeznek el.

 

Ha a kereskedelemben vásárol tartályt, pl. kissé olcsóbban jut egy használt tartályhoz, mint amennyiért újat tudna venni, akkor kockázatot vállal, mert előfordulhat, hogy a tartályon szabad szemmel nem látható sérülések vannak. Ezenkívül ha a tartály meghibásodik, nem kap azonnali szakértői segítséget. Ugyanakkor ha a tartályt a Flagától bérli, minden meghibásodás minket terhel, nem pedig a felhasználót. A tartályt feltöltjük folyékony gázzal, aztán lepecsételjük, használt tartály vásárlása esetén viszont előfordulhat, hogy gyenge minőségű gáz maradéka található a tartályban, melyet ki kell üríteni, mielőtt más cég gáztermékét használni kezdené. A tartály kiürítésének és kimosásának költsége nagyjából másfél év pébégáz felhasználás árának felel meg!

 

Pébégáz tartályaink, melyeket új otthona vagy nyaralója fűtéséhez bérel, modern, okos otthonba illő megoldások. Ez azt jelenti, hogy a Flaga szakemberei ügyelnek mind a tartály feltöltésére, mind annak rendszeres időközönkénti ellenőrzésére, valamint a műszaki telepítési szolgáltatásokra. A tartályon található vezérlőpanelen Ön egyedileg állíthatja be a kívánt paramétereket, beleértve a kívánt napközbeni és éjszakai hőmérsékletet, tehát a gázfogyasztás mértékét a kinti hőmérséklethez igazíthatja.

 

Ha kérdései vannak azzal kapcsolatban, hogy milyen lehetőségek mentén telepíthet pébégáz tartályt újonnan vásárolt háza kertjébe, forduljon műszaki támogatási csoportunkhoz. Szakembereink az összszerelést és a ház fűtési rendszeréhez történő csatlakoztatást is megoldják.

 

background-image

Gazdaságosság és kényelem

Az önkiszolgáló autómosó megtervezésekor a környezettudatosság nagy hangsúlyt kell kapjon. A mosáshoz használt vizet meg kell tisztítani. Az autókból kioldódó kosz és vegyi szennyeződések miatt a mosásból származó szennyvizet nem lehet közvetlenül a csatornába engedni. Ugyanakkor a víztisztítás nem az egyetlen tényezője a környezettudatosságnak, ha autómosóról van szó. A víz melegítése és a mosóhelység fűtése sem elhanyagolható szempontok.

 

A szilárd fűtőanyaggal vagy fűtőolajjal működő berendezések füsttel járnak, mely a szmog kialakulását segíti elő. Nem elég, hogy a járművek önmagukban is káros kibocsátással járnak, ezt még fokozzuk az autómosással? Azt hihetnénk, hogy ebben a helyzetben az áram az egyetlen megoldás, de sajnos a legtöbb országban az elektromosság előállítása is veszélyes gázok termelésével jár, csak éppen erre nem ott kerül sor, ahol magát az energiát felhasználják. A folyékony gáz égésterméke a levegőbe kerülve főként vízpárát és szén-dioxidot eredményez. Ezért ha az autómosót lakóövezetbe tervezi, akkor sem lesz gondja a fűtés miatt a környékbeli lakókkal.

 

Ha karbantartást nem igénylő vállalkozásról álmodik, nyisson autómosót, melynek vízmelegítésével és fűtéséhez használjon folyékony gázt tartályról – így új jövedelemforrása egyszerre lesz kényelmes és környezetbarát.

 

Ház fűtése gázzal – mit érdemes tudni a rendszer telepítése előtt?

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: