background-image

Nyaralás Covid idején – hogyan tegyem komfor-tossá és hogyan téliesítsem a nyaralómat?

Biztos, hogy a koronavírus-világjárvány idején is szeretne pihenni. De hol nyaraljunk, ha nem tudjuk, milyen fajta korlátozások merülnek fel a következő pár hónapban? A legbiztosabb és a legbiztonságosabb megoldás egy nyaraló vagy hétvégi ház. Ha nyaralóba vagy hétvégi házba megy nyaralni, nemcsak hogy nem kell aggódnia a határzár, a külföldi utazásokat követő kötelező karantén, vagy a repülőutak miatt, de ha bármikor akad egy kis szabadideje, kiszabadulhat a természetbe, és elvonatkoztathatja magát a mindennapoktól. Sőt, újra felfedezheti nyaralója környékét!

 

De mit tegyünk, ha a nyaralónk fűtés, és sütés-főzés szempontjából nyári vagy csak hétvégi használatra alkalmas? Nincs ahol kényelmesen főzhet, vagy nincs fűtés az ingatlanban, és emiatt kora tavasszal, késő ősszel nem használható? A Flaga Gáz által kínált gázpalackok tökéletes megoldást jelentenek erre a helyzetre, hiszen a segítségükkel kényelmesen süthet-főzhet, de akár grillezhet is. Kiválaszthatja a fogyasztás mértékéhez megfelelő palackot, és vagy egy ön által választott helyen, vagy palack automatákban is kicserélheti.

 

Az ingatlan téliesítése is megoldható a Flaga Gáz által kínált megoldásokkal. A téli és kora tavaszi időszakra természetesen ajánlott az ingatlan megfelelő hőszigetelését biztosítani, de ettől függetlenül elkerülhetetlen a fűtés kérdésének megoldása is. A különböző kályhákhoz képest a gázzal történő fűtés sokkal kényelmesebb és tisztább, valamint sokkal inkább környezetbarát megoldást jelent, mivel a gáz használata kevesebb szilárd károsanyagot bocsát ki. A legkényelmeseb megoldás a tartályos gáz, a tartályok akár ki is telepíthetők, ezzel pedig a levegő tisztaságát óvja, mert égéstermék nélkül ég és nem termel füstöt vagy mérgező gázokat. A tartály a föld felett, vagy a föld alatt is elhelyezhető, telepítése és karbantartása egyszerű. A tartályos gáz nemcsak a szóban forgó ingatlan fűtésére szolgálhat, de vízmelegítésre vagy akár sütésre-főzésre is alkalmas.

 

Home office vagy távoktatás? A hétvégi kiruccanás egy kicsit tovább is tarthat, mint pár nap! Miért ne mehetne nyaralni évszaktól függetlenül?

background-image

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: