background-image

Nyaralás Covid idején – hogyan tegyem komfor-tossá és hogyan téliesítsem a nyaralómat?

Biztos, hogy a koronavírus-világjárvány idején is szeretne pihenni. De hol nyaraljunk, ha nem tudjuk, milyen fajta korlátozások merülnek fel a következő pár hónapban? A legbiztosabb és a legbiztonságosabb megoldás egy nyaraló vagy hétvégi ház. Ha nyaralóba vagy hétvégi házba megy nyaralni, nemcsak hogy nem kell aggódnia a határzár, a külföldi utazásokat követő kötelező karantén, vagy a repülőutak miatt, de ha bármikor akad egy kis szabadideje, kiszabadulhat a természetbe, és elvonatkoztathatja magát a mindennapoktól. Sőt, újra felfedezheti nyaralója környékét!

 

De mit tegyünk, ha a nyaralónk fűtés, és sütés-főzés szempontjából nyári vagy csak hétvégi használatra alkalmas? Nincs ahol kényelmesen főzhet, vagy nincs fűtés az ingatlanban, és emiatt kora tavasszal, késő ősszel nem használható? A Flaga Gáz által kínált gázpalackok tökéletes megoldást jelentenek erre a helyzetre, hiszen a segítségükkel kényelmesen süthet-főzhet, de akár grillezhet is. Kiválaszthatja a fogyasztás mértékéhez megfelelő palackot, és vagy egy ön által választott helyen, vagy palack automatákban is kicserélheti.

 

Az ingatlan téliesítése is megoldható a Flaga Gáz által kínált megoldásokkal. A téli és kora tavaszi időszakra természetesen ajánlott az ingatlan megfelelő hőszigetelését biztosítani, de ettől függetlenül elkerülhetetlen a fűtés kérdésének megoldása is. A különböző kályhákhoz képest a gázzal történő fűtés sokkal kényelmesebb és tisztább, valamint sokkal inkább környezetbarát megoldást jelent, mivel a gáz használata kevesebb szilárd károsanyagot bocsát ki. A legkényelmeseb megoldás a tartályos gáz, a tartályok akár ki is telepíthetők, ezzel pedig a levegő tisztaságát óvja, mert égéstermék nélkül ég és nem termel füstöt vagy mérgező gázokat. A tartály a föld felett, vagy a föld alatt is elhelyezhető, telepítése és karbantartása egyszerű. A tartályos gáz nemcsak a szóban forgó ingatlan fűtésére szolgálhat, de vízmelegítésre vagy akár sütésre-főzésre is alkalmas.

 

Home office vagy távoktatás? A hétvégi kiruccanás egy kicsit tovább is tarthat, mint pár nap! Miért ne mehetne nyaralni évszaktól függetlenül?

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: