background-image

Olyan fejlesztési lehetőséget keres otthonához, mely nem hálózathoz kötött?

Próbálja ki pébégáz-rendszerünket, mely nincs vezetékes hálózatra kötve, és az egyik legjobb és leghatékonyabb megoldás új épület esetén – akár fejlesztéssel, építészeti tervezéssel foglalkozik, akár kivitelezőként keres megoldást. 

Miért a pébégáz az optimális megoldás?

Az pébégáz univerzális üzemanyag fűtési rendszerekhez, háztartásokban és vállalkozásokban egyaránt. Nem csupán fűtésre, de vízmelegítésre vagy főzésre is használható. A folyékony gázos rendszerek karbantartást nem igényelnek, így kivételes kényelmet biztosítanak.  Fontos, hogy a tartályos gázrendszer úgy legyen kiépítve, hogy a jövőben könnyedén át lehessen váltani az ideiglenes tartályokról a földgázhálózatra.

background-image

Mit kínál a Flaga az ingatlanfejlesztőknek?

A Flaga komplex megoldásokat kínál a tartályok feltöltésére, illetve a pébégáz tartályon hálózatot nem igénylő telepítésére, így az ügyfél könnyedén földgázhoz juthat. Csapatunk gyakorlott szakemberekből áll, akik az együttműködés megkezdésekor részletes elemzést nyújtanak a műszaki és gazdasági helyzetről – szükség esetén akár további ajánlatokkal is, melyek teljes mértékben testre szabottak. 

Az előkészítő elemzést követően az alábbi megoldásokat tudjuk kínálni:

 • gáztartály-hálózat, mely a föld fölé vagy alá telepített parkokhoz csatlakozik, így minden lakóegység fűtése önállóan valósulhat meg, saját mérőórával;
 • ez az egy vagy több ház fűtésére alkalmas tartályrendszer kényelmes megoldás lakóparkok számára;
 • tartályegységek telepítése vagy ezek csatlakoztatása a meglévő gázrendszerhez arra az időre, míg a földgázrendszerhez való csatlakozás nem megoldott

 

A telepítések telemetria alapon működnek, így a tartályok hatékonyan feltölthetők, így biztosítva a folyamatos pébégáz utánpótlást azzal kiegészítve, hogy az egyes lakóegységek külön számlát kapnak.

 

background-image

Hogyan dolgozunk?

 • Minden telepítési előkészületet mi végzünk a területükön nagy gyakorlattal rendelkező szakemberekkel, így a Flaga csapat a legmagasabb minőséget, illetve biztonsági és műszaki ellenőrzést tudja biztosítani.
 • Külön szerződést kötünk minden tulajdonossal, akik ezt követően külön számlát kapnak majd fogyasztásuk alapján. Az ország egész területén nyújtunk műszaki támogatást egy olyan csapattal, akik kifejezetten gázrendszerekkel foglalkoznak.
 • Szakképzett mérnökeink és értékesítési csapatunk már számos projektben segített, és folyamatosan a beruházás rendelkezésére állnak. 

Mit kínál a Flaga a végfelhasználónak?

Mielőtt szerződéskötésre kerülne a sor, minden ügyfél személyre szabott ajánlatot kap, melyben a kondíciókat is érthetően részletezzük: 

 • Az ügyfél gázhoz jut anélkül, hogy a telepítés költségeit viselnie kellene, és a telepítési helyen nem történik átalakítás (abban az esetben, ha a létesítményt tartálypark látja el gázzal);
 • Ügyfele karbantartást nem igénylő, kényelmes energiaforráshoz jut fűtéshez, főzéshez vagy vízmelegítéshez;
 • Minden ügyfél a legmagasabb biztonsági és műszaki szintű gázellátáshoz jut, melyet a Flaga folyamatosan ellenőriz.

 

background-image

Miért érdemes már az építési beruházás megkezdése előtt megszervezni a gázellátást?

 • Ekkor még lehetőség van arra, hogy az energia a teljes beruházás területén arányosan legyen elosztva;
 • A koordinált projektindításnak köszönhetően pébégáz tartályokhoz kapcsolódó fűtésrendszerrel csupán minimális problémák merülhetnek fel;
 • További előny, hogy a már elkészült utakat, járdákat sem kell felbontani a bekötéshez. 

 

Általánosságban nincs szükség dokumentáció benyújtására az engedélyszerzéshez, csupán egyetlen átfogó építési engedélyt kell kikérni, mely a projekt egészére érvényes.

 

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: