background-image

PB-gáz pékségek számára

Saját pékséget szeretne?

Nagyszerű ötlet, ha saját üzletet szeretne. Ehhez persze a lelkesedés mellett saját infrastruktúrára is szükség van, mely megfelel az egészségügyi elvárásoknak. A legfontosabb elem azonban a fűtési rendszer. Amennyiben a gázfűtést választja, PB-gázzal fűthet és süthet is. A sütéshez használt energia hatással van a kiadásokra. Továbbá az egész üzleti modellre kihatással van a választott fűtési módszer – vajon mennyire lesz megbízható, folyamatos lesz-e az ellátás stb.

PB-gáz – a megbízható és kényelmes alternatíva

A fűtési piacon sok alternatíva létezik. Az egyik PB-gáz, mely a legjobb megoldás pékségek számára, mivel nemcsak sütéshez használható, hanem az épület fűtésére is. A gázfűtés takarékos megoldás, mivel nem igényel olyan sok energiát, mint az elektromos fűtés. Továbbá, kényelmes is – könnyen szabályozható, beállítható és maga a fűtőanyag könnyen szállítható, ami megbízhatóvá és kiszámíthatóvá teszi a termelést.

 

Ennek a megoldásnak a legfőbb előnye az, hogy maga a munka, de az egész munkafolyamat biztonságos és megbízható. A magas minőségű PB-gázzal a pékség üzemeltetése takarékos lesz. A szállítások kiszámíthatók, tervezhetők és határidőre érkeznek.

A PB-gázzal való fűtés - univerzális és környezetbarát megoldás

A PB-gáz égése során nem termel annyi káros anyagot és szén-dioxidot, ezért ez nagyszerű megoldás a kis-, közép-, és nagyvállalatok számára. Ráadásul épületek fűtésére is használható, így egyféle energiahordozó két célt is szolgálhat. Ennek a megoldásnak a hatékonysága tehát megtakarítást is jelent. A rendszer telepítése sem igényel nagy beruházást.

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: