background-image

Szállodák és éttermek

A szállodákban, éttermekben, kávéházakban, uszodákban, wellness-központokban és az ezekhez hasonló létesítményekben nagy az energiaigény a szobák fűtésére, víz melegítésére és főzéshez is. Ezek építésénél ma már nem muszáj figyelembe venni a földrajzi elhelyezkedést: hogy tudnak-e központi földgázellátásra csatlakozni, vagy sem. A Flaga ugyanis szakszerűen tud tartályt telepíteni bárhová, és tartályainkból az ország bármely pontján LPG-hez juthatnak a megrendelők. Garanciát vállalunk arra, hogy a bértelepítés fennakadás nélkül, az előírásoknak és biztonsági szabványoknak megfelelően fog működni.

Szállodák, medencék és wellness-részlegek fűtése LPG-vel

Az LPG-vel töltött tartály a vendégházak, szállodák és más vendéglátóhelyek karbantartást nem igénylő fűtését biztosítja, függetlenül attól, hol találhatók ezek a központi földgázhálózathoz képest. Amellett, hogy LPG-vel a medencék, spa részlegek és víziparkok vizét is lehet melegíteni, a főzésben egyszerűen elengedhetetlen, hiszen ott tényleg semmilyen fennakadás nem lehet. A Flaga telemetriával automatikusan felügyeli a tartályokban található LPG szintjét, így a megbízónak egy pillanatig sem kell aggódnia a megfelelő üzleti folytonosság miatt.

background-image

Az LPG tartály bérlése gazdaságos és ökologikus megoldás a szálloda- és vendéglátóiparnak

Nagy légterű helyiségek esetén az ipari felhasználású tartályos LPG környezettudatosabb megoldás, mint a szénnel, fával vagy fűtőolajjal végzett fűtés. A bérlés ráadásul jóval költséghatékonyabb lehetőség, mint a saját tartályokba és gáztelepítésbe fektetett összeg. Ezenkívül, a Flaga ügyfeleként mindig számíthat arra, hogy a tartály feltöltése időben megtörténik, használata pedig biztonságos – így a szolgáltatás magas színvonala garantálja majd elégedettségét.

 

A szállodák és vendégházak fűtését általában kandallóval szokás megoldani, hiszen ez a megoldás egyszerre hangulatos és kelt otthonos érzetet. A tűzzel vagy szénnel való tüzelés nem csupán költséges, de alacsony hatékonyságú, ráadásul a környezetet sem kíméli – nem is beszélve az állandó jelenlét és a rendszeres takarítás szükségességéről. A legtökéletesebb megoldás a gázkandalló, mely ránézésre alig különbözik a hagyományos kandallótól, fűtőhatékonysága viszont jelentősen nagyobb a hagyományos megoldásoknál. Sőt, mi több: karbonlábnyoma alacsonyabb, és még a hamut sem kell takarítani utána.

 

Az LPG hasonlóképpen ideális megoldás például esküvői, születésnapi rendezvénysátrakhoz. Ezeket amúgy is szívesen helyezik ki a természetbe, ahol nincs hozzáférés a földgázszolgáltatáshoz vagy más, állandó energiaforráshoz. Ajánlatunkban propánpalackok is vannak, melyek segítségével a rendezvényszervező bármely évszakban felfűtheti a termeket fűtőernyőkkel, illetve a konyha és a higiéniás helyiségek is a megszokott módon üzemelhetnek – a “civilizációtól” távol.

 

Ha szokatlan megoldásokat szeretne fűteni, érdemes a Flaga LPG tartályát választania, az általunk szállított gázzal töltve. Üzleti sikereinek így a távoli helyszín sem lehet akadálya. Azon túl, hogy csapatunktól minden szükséges műszaki támogatást megkap és bármilyen fizetési módot választhat, a legjobb minőségű gáztermék nyújtotta biztonságot élvezheti.

 

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: