background-image

Vízmelegítés LPG-vel önkiszolgáló autómosókban

Önkiszolgáló autómosó létesítésén töri a fejét?

Az önkiszolgáló autómosók esetén a legnagyobb gond mindig az, hogy hová is telepítsük. Mert nem elég a megfelelő helyet megtalálni, a közművekre, többek között a földgázellátásra is gondolni kell. Ha a telek már megvan, érdemes LPG tartályt rendelni ide. A folyékony gát választva máris meg van oldva a mosóban használt víz melegítése, és a beruházás így a vezetékes gázszolgáltatástól függetlenül működhet. Ráadásul mindez sokkal olcsóbb megoldás lesz, mint árammal vagy fűtőolajjal melegíteni a mosóvizet.

 

A mosó zökkenőmentes üzemeltetése

Minden üzemóra, amikor a mosó nem működik, veszteség a tulajdonosnak. A FLAGA folyékony gáz tartályának használata garantálja, hogy az autómosó karbantartás nélkül üzemelhet. A FLAGA által biztosított gáz tanúsított minőség, így Ön nyugodtan alhat, mert a mosó berendezései (kazán és őrláng) maximális biztonsággal és szünet nélkül működnek. A gáz minősége különösen télen kényes téma, amikor a fagynak is ellen kell álljon.

 

A folyamatos fűtőanyag-ellátás tehát biztosítja az autómosó működési folytonosságát. A FLAGA által alkalmazott mobil megoldások azt is lehetővé teszik, hogy a tartály gázszintjét távolról figyelemmel kísérje. Így a fogyasztást anélkül nyomon követheti, hogy a helyszínre kellene mennie. Tovább könnyíti a dolgát, hogy gázt telefonon vagy emailben is megrendelheti, és ott sem kell lennie, amikor feltöltjük a tartályt. Ráadásul a FLAGA a fizetés kérdésére is kényelmes megoldásokat kínál: fizethet havonta vagy az egyes feltöltéseket követően, ami különösen akkor lehet fontos, ha a beruházásnak több tulajdonostársa is van.

 

background-image

Gazdaságosság és kényelem

Az önkiszolgáló autómosó megtervezésekor a környezettudatosság nagy hangsúlyt kell kapjon. A mosáshoz használt vizet meg kell tisztítani. Az autókból kioldódó kosz és vegyi szennyeződések miatt a mosásból származó szennyvizet nem lehet közvetlenül a csatornába engedni. Ugyanakkor a víztisztítás nem az egyetlen tényezője a környezettudatosságnak, ha autómosóról van szó. A víz melegítése és a mosóhelység fűtése sem elhanyagolható szempontok.

 

A szilárd fűtőanyaggal vagy fűtőolajjal működő berendezések füsttel járnak, mely a szmog kialakulását segíti elő. Nem elég, hogy a járművek önmagukban is káros kibocsátással járnak, ezt még fokozzuk az autómosással? Azt hihetnénk, hogy ebben a helyzetben az áram az egyetlen megoldás, de sajnos a legtöbb országban az elektromosság előállítása is veszélyes gázok termelésével jár, csak éppen erre nem ott kerül sor, ahol magát az energiát felhasználják. A folyékony gáz égésterméke a levegőbe kerülve főként vízpárát és szén-dioxidot eredményez. Ezért ha az autómosót lakóövezetbe tervezi, akkor sem lesz gondja a fűtés miatt a környékbeli lakókkal.

 

Ha karbantartást nem igénylő vállalkozásról álmodik, nyisson autómosót, melynek vízmelegítésével és fűtéséhez használjon folyékony gázt tartályról – így új jövedelemforrása egyszerre lesz kényelmes és környezetbarát.

 

Kérdése van?

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!
Gázt szeretne rendelni? Hívja kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki a szükséges mezőket!
Üzenetét elküldtük, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
Teljes név
Telefonszám
E-mail cím
Irányítószám
Írja meg, hogy miben segíthetünk
Full Close

Válasszon témát!: